ERZİNCAN / MERKEZ - Erzincan Fen Lisesi

Eyl

Okulumuz TEKNOFEST Samsun'da  dört ödülden biri olan 'En İyi Sunum' ödülüne layık görülmüştür.

Eyl

Türkiye Teknoloji Takımı Vakfı (T3 Vakfı) ile Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı tarafından düzenlenen TEKNOFEST Karadeniz, Samsun Çarşamba Havalimanı'nda başladı. Bu yıl 5'incisi düzenlenen festivale okulumuz öğrencileri Fatma Yüsra KESKİN ile Esmanur PARLAK ve danışman öğretmenleri Sadi AKSU ile kurdukları "ENERGY TEAM" takımıyla katıldılar. Takımın yapmış olduğu "EFFSOLARCO - ENERJİ VERİMLİLİĞİ İÇİN GÜNEŞ ENERJİLİ SU ISITMA SİSTEMLERİ İLE KOMBİNİN ENTEGRASYONU" projesiyle Erzincan'ı temsil ediyorlar. Daha önce başvuran 4.867 projeden ilk 45 proje arasına girerek Trabzon TEKNOFEST'e katılım sağlayan "ENERGY TEAM" takımı buradan ilk 10 proje arasına girerek TEKNOFEST Samsun'a davet edilmişlerdir. Öğrencilerimize ve danışman Öğretmenleri Sadi AKSU'ya başarılar dileriz.

Ağu

2022 YKS sonuçlarına göre bizlere ve ilimize farklı bir gurur yaşatan değerli öğrencilerimize ayırdıkları zamandan ve gösterdikleri performanstan ötürü teşekkür eder ve öğrencilerimizin her birini tebrik ederiz.

Özverileri, fedakarlıkları ve emekleri ile öğrencilerimize destek olan velilerimize, bu süreçte sürekli öğrencilerimizin yanında yer alan öğretmenlerimize teşekkür eder şükranlarımızı sunarız.

Erzincan Fen Lisesi olarak "Erzincan için Türkiye ile yarışmaya devam edeceğiz."

Listeye ulaşmak için;  tıklayınız

Ağu

Okulumuz "Teknofest Çevre ve Enerji Teknolojileri" alanında Trabzon'da yapılan yarışmada 45 takım arasından ilk 10 takım arasına girme başarısı göstererek Samsun'da yapılacak final sergisine katılmaya hak kazanmıştır. Samsun'a finalist olarak davet edilen öğrencilerimiz Fatma Yüsra KESKİN ile Esmanur PARLAK'ı ve Danışman Öğretmenleri Sadi AKSU'yu tebrik ediyoruz.

Başarıda yine zirvedeyiz.

Ögrencilerimizden Elif Züleyha TAÇYILDIZ, Sayısalda 923.

Eşit Ağırlıkta Ali ALBAYRAK 689.

Yabancı Dilde Burhan Vefa DURMAZ 190. olmuştur.

Öğrencilerimizi ve emeği geçen velilerimizi, idarecilerimizi ve öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Erzincan Fen Lisesi

"Erzincan için Türkiye ile yarışıyoruz."

Haz

53. TÜBİTAK Lise Öğrencileri  Araştırma Projeleri yarışmasında Erzincan'ımızı yazılım alanında temsil eden öğrencimiz Batuhan İpek'in projesi Türkiye 2.si olmuştur. Proje danışmanlığını yapan Sadi Aksu'yu ve öğrencimiz Batuhan İpek'i Erzincan Fen Lisesi ailesi olarak tebrik ederiz.

May

İLİMİZDE DÜZENLENEN 1 TEMA 1 SUNUM İSİMLİ YARIŞMADA OKULUMUZ İL BİRİNCİSİ OLMUŞTUR.

Erzincan İl Milli Eğitim Müdürlüğü tarafından Erzincan'ı gençlerin dilinden tanıtmak amacıyla düzenlenen 1 Tema 1 Sunum isimli yarışmada okulumuz il birincisi olmuştur. Erzincan'ı  8 farklı alanda tanıtan programımızda emeği geçen tüm öğretmenlerimize ve öğrencilerimize bize bu mutluluğu yaşattığı için Erzincan Fen Lisesi ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

May

Okul sporları kapsamında 21-22 Mayıs tarihleri arasında Kayseri'de düzenlenen Atletizm B Genç Erkekler Cirit Atma Türkiye Şampiyonasında okulumuz öğrencilerinden Orhan Tuğra FINDIKLI Türkiye şampiyonu olmuştur. Öğrencimizi ve antrenörü Fatih YILMAZ'ı tebrik ederiz.

Şbt

14-18 Şubat 2022 tarihleri arasında Merkez Spor salonunda düzenlen Okul sporları  B Genç Erkekler kategorisinde okulumuz takımı İl Birincisi olmuştur. Yapılan 5 maçın 5'ini de kazanan basketbol takımımız namağlup bir şekilde şampiyon oldu. Bu başarıda büyük emeği olan Beden Eğitimi Öğretmenimiz Vedat DUMAN'ı ve öğrencilerimizi tebrik eder başarılarının devamını dileriz.

Ara

22 Aralık tarihinde Merkez spor salonunda Okul Sporları kapsamında düzenlenen A Genç Kızlar Basketbol müsabakalarında okulumuz takımı İl Birincisi olmuştur. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Vedat Duman'ı tebrik ederiz.

Ara

20-22 Aralık tarihleri arasında Merkez spor salonunda Okul Sporları kapsamında düzenlenen A Genç Erkekler Basketbol müsabakalarında okulumuz takımı İl İkincisi olmuştur. Öğrenclerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Vedat Duman'ı tebrik ederiz.

Ara

13-15 Aralık tarihleri arasında Yıldırım Akbulut spor salonunda Okul Sporları kapsamında düzenlenen A Genç Erkekler Hentbol müsabakalarında okulumuz takımı İl İkincisi olmuştur. Öğrencilerimizi ve Beden Eğitimi Öğretmenimiz Vedat Duman'ı tebrik ederiz.

Ara

27-28 Kasım 2021 tarihlerinde düzenlenen okul sporları satranç turnuvasında okulumuz kız ve erkek takımları il birincisi oldu. Öğrencilerimizi ve emeği geçen öğretmenlerimizi tebrik ederiz.

Ara

Okulumuz 2021-2022 eğitim öğretim yılı içerisinde iki farklı e-twinning projesinde yer almaktadır.

Kas

2021-2022 Eğitim öğretim yılı okullar arası A Gençler yüzme yarışında Okulumuz öğrencileri İl Birincisi olmuştur.